Open navigatie

Voordelige camper lening voor particulieren en ondernemers

Berekenen

Wilt u een camper lening afsluiten omdat u uw spaargeld liever als reserve achter de hand houdt? Dan kunt u aankoop geheel of gedeeltelijk financieren met een camper lening van CamperDreams. Bij ons bent u een stuk voordeliger uit dan bij de bank. De tarieven van de meeste grote banken liggen al snel 49% hoger.

Camper lening afsluiten bij CamperDreams

Onze camper leningen zijn speciaal ontwikkeld voor kampeerliefhebbers die een nieuwe kampeerauto willen kopen. Met deze leenvorm kunnen zij alle merken en modellen direct kopen en betalen, met alle gewenste extra's. Voor CamperDreams maakt het niet uit of het daarbij om een nieuwe of tweedehands kampeerwagen gaat. Bent u zelfstandige en wilt u een camper lening afsluiten maar wilt u uw geld in uw bedrijf houden? Bekijk dan eens onze speciale camper lening voor ondernemers: Financial Lease.

Voordelen van onze camper leningen

  • Maatwerk: het maandbedrag wordt altijd bepaald in overleg met u.
  • Scherpe prijzen: bij de bank liggen de tarieven zo'n 49% hoger.
  • Tussentijds extra of alles aflossen is altijd mogelijk, geheel boetevrij.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over de camper lening van CamperDreams? Neem dan gerust contact op met Finanplaza. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar: info@finanplaza.nl.

Statutaire naam en adres
Finanplaza BV
Postbus 118
4890 AC RIJSBERGEN
Telefoon 076 - 596 11 33
Faxnummer 076 - 50 30 471

Emailadres: info@finanplaza.nl

Inschrijving register Autoriteit Financiële Markten (AFM) 12011923

Inschrijving Kamer van Koophandel Breda: 20112709

Inschrijving KiFid onder nummer 300.008037

Aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs & bemiddelaars.

Informatie over onze dienstverlening
Op grond van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken, zodat u weet wie wij zijn en hoe wij werken. Deze informatie wordt u aangeboden in de vorm van een dienstenwijzer. Deze kunt u downloaden door op onderstaande button te klikken.

Dienstenwijzer